De gemeente Westvoorne laat een behoefteonderzoek naar aangepast sporten uitvoeren. Met het onderzoek wil de gemeente in kaart brengen welke behoeften er zijn op het gebied van aangepast sporten voor mensen met een beperking en/of aandoening.

“Sporten is leuk om te doen en goed voor lichaam en geest, daarbij is het een ultieme manier om te ontspannen of plezier te hebben. Het is voor iedereen belangrijk om te sporten en bewegen, ook voor mensen met een beperking. Niet iedereen met een beperking weet de weg naar de sport- en beweegaanbieder en andersom. Om die reden zijn ondersteuning op dit terrein en duidelijke informatievoorziening belangrijk om de sport- en beweegparticipatie te verhogen.”, aldus de gemeente.

De gemeente Westvoorne wil sporten en bewegen toegankelijk maken voor iedereen. Daarom is de gemeente Westvoorne samen met andere gemeenten in de regio het project ‘Grenzeloos Actief’ gestart. Het project richt zich op aangepast sporten. Gedurende dit project worden de gemeenten ondersteund door Tandem Support. Dit is een organisatie die gespecialiseerd is in het stimuleren van aangepast sporten.

De uiterlijke invuldatum van de vragenlijst is 28 februari 2019. De vragenlijst is online in te vullen via deze link.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN