De gemeente Westvoorne doet onderzoek naar de mening van inwoners over de bestuurlijke toekomst van de gemeente. Vanaf 18 februari ontvangen alle leden van het burgerpanel een uitnodiging per mail om weer aan een peiling mee te doen.

De digitale vragenlijst bevat ditmaal vragen over de bestuurlijke toekomst van de gemeente Westvoorne. De commissie Bestuurlijke Toekomst Westvoorne heeft deze peiling opgesteld. De commissie is per 1 januari in het leven geroepen door de gemeenteraad. Deze commissie bestaat uit de fractievoorzitters en onderzoekt wat de best mogelijke richting voor de bestuurlijke toekomst van de gemeente Westvoorne is.

Inwoners kunnen zich eenvoudig aanmelden voor het burgerpanel. Zij kunnen dan direct deelnemen aan de peiling met het onderwerp ‘Bestuurlijke Toekomst Westvoorne’. Leden van het burgerpanel ontvangen enkele keren per jaar een digitale uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. De ingevulde gegevens en antwoorden worden volgens de gemeente vertrouwelijk behandeld. Het onafhankelijke onderzoeksbureau I&O Research voert de werkzaamheden voor het burgerpanel uit.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN