Aan de Krommedijk in Zuidland, Dorpsweg in Simonshaven en Konijnendijk in Heenvliet wordt het asfalt gerepareerd. Vanwege de werkzaamheden lopen de omleiding in sommige gevallen gedeeltelijk door de bebouwde kom. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van waterschap Hollandse Delta.

In Zuidland wordt woensdag 20 juni van 6:00 uur tot en met donderdag 21 juni 18:00 uur aan de weg gewerkt. Het betreft asfaltreparatie op de kruising van de inrit bij nummer 17 en 19 met het fietspad en het verwijderen van de vee roosters. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar of moeten hooguit even wachten op bijvoorbeeld een machine of het afkoelen van het asfalt.

De werkzaamheden aan de Dorpsweg in Simonshaven vinden plaats van donderdag 21 juni van 6.00 tot 18:00 uur. Het betreft asfaltreparaties van verschillende bakken op diverse plaatsen in het wegvlak. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar of moeten hooguit even wachten op bijvoorbeeld een machine of het afkoelen van het asfalt. Bewoners worden ingelicht via een bewonersbrief.

In Heenvliet wordt er gewerkt aan de Konijnendijk. De werkzaamheden beginnen vrijdag 22 juni om 06.00 uur en duren tot 18.00 uur. Het betreft asfaltreparaties van verschillende bakken, op diverse plaatsen in het wegvlak. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar of moeten hooguit even wachten op bijvoorbeeld een machine of het afkoelen van het asfalt. Bewoners worden ingelicht via een bewonersbrief.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN