Foto: Gemeente Brielle

Ondernemer Rene van Pronk van bedrijf Van Neeltje is woensdag 9 januari de winnaar geworden van de Ondernemersprijs Brielle 2018. Hij kreeg de prijs uit handen van wethouder Schoon, voorzitter van de jury van de Ondernemersprijs Brielle.

Daarmee is Van Neeltje de tweede ondernemer die de prijs in ontvangst mag nemen. Zowel de jury als het publiek hebben gekozen voor Van Neeltje. De andere genomineerden waren Silvia Gottschal (GluutlooZ & Zo), Faas en Anja van der Wagt (Alpaca World Brielle).

“Rene Pronk biedt kwaliteit, is gedreven en heeft zich voor ons weten te onderscheiden in het criterium maatschappelijk verantwoord ondernemerschap door moeilijk lerende jongere te helpen om een plek te veroveren op de arbeidsmarkt. Met heel veel geduld worden de fijne kneepjes van het vak door hem overgedragen”, aldus wethouder Schoon, Juryvoorzitter Ondernemersprijs Brielle 2018.

De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en gemeente Brielle op de kaart zet. De Brielse Belangenvereniging, de Ondernemersvereniging Brielle business to business en gemeente Brielle hebben de handen ineen geslagen om ondernemers die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren, hiervoor te belonen. Dit jaar is de prijs voor de tweede keer uitgereikt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN