Foto: Google Streetview

De oprit vanaf de Trentweg bij Rozenburg naar de A15 richting Europoort wordt maandag 2 september om 19.00 uur definitief afgesloten. De andere op- en afritten blijven gewoon open.

Verkeer voor de A15 kan via de Droespolderweg, Calandbrug, Moezelweg en Merwedeweg naar oprit 11 rijden. Dit is een tijdelijke omleidingsroute. Vanaf eind april 2020 kan verkeer direct na de Calandbrug naar de A15. Verkeer voor de N57 kan via de Droespolderweg en de Calandbrug rijden. De extra reistijd is ongeveer 5 minuten. Bij een geopende brug zal de reistijd langer zijn.

Door de afsluiting van de oprit naar de A15 richting Europoort rijdt er meer verkeer over de Droespolderweg. Om het verkeer in Rozenburg goed te organiseren, komen er verkeerslichten op de kruisingen met de Tienmorgenseweg, Volgerweg en de toerit naar de Calandbrug.

De afsluiting van de oprit naar de A15 richting Europoort is nodig om ruimte te maken voor het nieuwe knooppunt Rozenburg, de toekomstige verbinding tussen de A15 en de Blankenburgverbinding, de A24. In 2024 gaat de nieuwe snelweg open voor het verkeer. Dan kan verkeer vanaf de Trentweg de A24 op richting Vlaardingen.

Kaart: Rijkswaterstaat
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN