Ook de tweede Intertoys-winkel in Hellevoetsluis gaat de deuren sluiten. Dit heeft de keten bekendgemaakt. De curatoren hebben vrijdag 8 maart bekendgemaakt dat de winkelketen een doorstart maakt onder de vlag van het Portugese bedrijf Green Swan. Dit bedrijf heeft al meerdere buitenlandse speelgoedketens in handen, waaronder Toys ‘R’ Us in Spanje en Portugal, Maxi Toys en Bart Smit in BelgiĆ«.

Niet met alle winkels zal een doorstart gemaakt worden. Vrijdag 8 maart werd bekend dat in ieder geval 91 filialen per half mei de deuren sluiten. Deze winkels begonnen een dag later met de opheffingsuitverkoop. Op Voorne-Putten zouden drie van de zes filialen sluiten. Het gaat om de filialen aan de Noordpassage in Spijkenisse, in de passage van winkelcentrum de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis en aan de Nobelstraat in Brielle.

Een aantal dagen later is het aantal sluitingen op Voorne-Putten gestegen van drie naar vier. Ook de tweede winkel in winkelcentrum de Struytse Hoeck zal de deuren sluiten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN