Foto: Politie

Een man is in Brielle overvallen na een afspraak via dating-app Grindr. Dit heeft Gay op Flakkee bekendgemaakt via Facebook. De organisatie kreeg eerder deze week bericht over de overval.

De man maakte via de datingapp een afspraak met een andere man. Tijdens de afspraak werd de man beroofd. Volgens Gay op Flakkee durft het slachtoffer geen aangifte te doen. “Persoon durfde geen aangifte te doen. Bang dat zijn homoseksuele gevoelens aan het licht zouden komen. Ondanks alle waarborgen die er zijn dat dit niet gebeurt was aangifte doen een brug te ver.”, zo schrijft Gay op Flakkee op Facebook.

De organisatie waarschuwt mensen om voorzichtig te zijn met afspraken via datingapps. “Naast dat dit een persoonlijk drama is voor deze persoon dat deze niet zichzelf kan zijn, is er nog een gevaar, anderen kunnen nog steeds in de zelfde val stappen. Na contact met Roze in Blauw is gebleken dat ook elders in de regio dit vaker voor komt. Daarom een waarschuwingsbericht verstuurd op Grindr om mensen te waarschuwen. En nu ook hier. Pas goed op jezelf.”, aldus de organisatie.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN