Foto: Google Streetview

Rijkswaterstaat werkt vanaf maandagavond 2 september maandenlang aan de A15 bij Rozenburg. Vanaf 19.00 uur gaat de oprit vanaf de Trentweg naar de A15 richting Europoort dicht, deze komt niet meer terug.

Verkeer voor de A15 kan via de Droespolderweg, Calandbrug, Moezelweg en Merwedeweg naar oprit 11 rijden. Dit is een tijdelijke omleidingsroute. Vanaf eind april 2020 kan verkeer direct na de Calandbrug naar de A15. Verkeer voor de N57 kan via de Droespolderweg en de Calandbrug rijden. De extra reistijd is ongeveer 5 minuten. Bij een geopende brug zal de reistijd langer zijn.

De oprit wordt afgesloten om ruimte te maken voor het nieuwe knooppunt Rozenburg, de toekomstige verbinding tussen de A15 en de Blankenburgverbinding. In 2024 gaat de nieuwe snelweg A24 open voor het verkeer. Voordat de fly-overs voor het nieuwe knooppunt kunnen worden gerealiseerd, moeten de rijbanen van de A15 worden verlegd. Vanaf 2 september wordt maandenlang iedere doordeweekse nacht aan de weg gewerkt, het verkeer kan via één of twee rijstroken de werkzaamheden passeren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
DELEN