De Hellevoetse avondvierdaagse kan toch doorgaan. De organisatie heeft voldoende verkeersregelaars kunnen vinden, zo meldt RTV Rijnmond. Begin april maakte de organisatie bekend de avondvierdaagse dit jaar op losse schroeven stond door een tekort aan verkeersregelaars. De avondvierdaagse wordt van 4 tot en met 7 juni gelopen.

De organisatie heeft op de drukste dag van de avondvierdaagse minimaal 47 verkeersregelaars nodig. Aan de avondvierdaagse doen 2000 geregistreerde deelnemers mee. Naar schatting zijn dit er inclusief ouders en begeleiders 3000 tot 4000. Het is op het laatste moment toch gelukt om voldoende vrijwilligers te vinden. In totaal heeft de organisatie een poule van 74 vrijwilligers, zo laat de organisatie weten aan RTV Rijnmond. De organisatie vreest wel dat het tekort aan verkeersregelaars een terugkomend probleem zal blijven bij evenementen.

In Hoogvliet gaat de avondvierdaagse dit jaar niet door. Het lukte de de organisatie niet om voldoende verkeersregelaars te vinden. Daarnaast waren er problemen met de startlocatie.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN