Het is nog de vraag of de avondvierdaagse in Hellevoetsluis dit jaar door kan gaan. De organisatie kampt met een tekort aan verkeersregelaars. Ook vorig jaar dreigde de avondvierdaagse hierdoor niet door te gaan, toen lukte het om op het laatste moment toch voldoende verkeersregelaars te vinden.

Van 3 tot en met 6 juni lopen ongeveer 2000 kinderen en hun begeleiders mee met de avondvierdaagse. Tot nu toe heeft de organisatie ongeveer 40 verkeersregelaars, terwijl er 70 tot 80 nodig zijn.

“Al meer dan 35 jaar organiseert de KDO de avondvierdaagse voor Hellevoetsluis. Ieder jaar lopen zo’n 2000 kinderen met hun begeleiders mee. Meerdere generaties hebben warme herinneringen aan dit fantastische evenement. Daarom is het extra moeilijk om toe te moeten geven dat het ons dit jaar waarschijnlijk niet gaat lukken om de avondvierdaagse te organiseren. “, aldus de organisatie.

Vrijwilligers kunnen zich tot zondag 19 mei aanmelden als verkeersregelaar. Mochten er dan nog te weinig verkeersregelaars zijn, dan gaat de avondvierdaagse dit jaar niet door. Aanmelden kan via Avond4daagsehellevoetsluis@gmail.com.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN