De gemeente Brielle organiseert dinsdagavond 9 juli een informatiebijeenkomst over de ontwikkeling van het Dorpshart in Zwartewaal. De gemeente werkt hard aan de ontwikkeling van een nieuw dorpshart en wil met inwoners en geïnteresseerden in gesprek over de plannen.

Het is de bedoeling dat het huidige dorpshuis aan de Christianalaan en de enige basisschool in het dorp tegen de vlakte gaan. Er moet een nieuw multifunctioneel gebouw in het dorp komen met hierin plaats voor de school, een sporthal en het dorpshuis. Met de uitvoering van de plannen krijgt Zwartewaal een dorpshart en nieuwe faciliteiten. Tevens komt er ruimte voor de realisatie van nieuwe woningen in het dorp.

Dinsdagavond 9 juli is er van 18.45 tot 21.15 uur een inloopbijeenkomst in De Gaffelaar aan de Christinalaan in het dorp. Tijdens de inloopbijeenkomst worden de plannen getoond en kunnen inwoners en geïnteresseerden in gesprek met basisschool ’t Want, de Dorpsraad, Stichting Zwartewaalse belangen en Stichting Dorpscentrum Zwartewaal.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN