Foto: Roel van Deursen

Op Oudejaarsavond, maandagavond 31 december, rijdt het openbaar vervoer niet meer na 20.00 uur. Alle vervoerders stoppen vanaf 20.00 uur met de dienstregeling. Dit geldt zowel voor treinen,metro’s en bussen als voor andere vervoersdiensten. Wel worden er ritten afgemaakt, hierdoor kan het voorkomen dat bussen bijvoorbeeld na 20.00 uur vertrekken vanaf een halte.

De laatste metro naar Rotterdam Centraal vertrekt om 20.21 uur vanaf metrostation De Akkers. Tijdens de jaarwisseling maakt de RET het reizen met de metro op metrolijnen C en E gratis tussen 22.00 uur en 02.00 uur. Op lijn C tussen Capelsebrug-Vijfsluizen en lijn E tussen Slinge-Meijersplein rijden dan wel metro’s. Voor de andere metrolijnen en trajecten gelden het gratis reizen niet en de extra ritten.

Ook op Nieuwjaarsdag rijden verschillende vervoerders volgens een aangepaste dienstregeling, zo vervallen bij vervoerder EBS alle busritten tot 07.41 uur. De vervoerders raden reizigers aan om voor vertrek de online reisplanner te raadplegen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN