Foto: Google Streetview

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nissewaard brengt dinsdag 10 september een bezoek aan het nieuwe college van Gedeputeerde Staten van Zuid Holland en wenst hen veel succes met de uitvoer van het nieuwe coalitieakkoord.

Burgemeester Foort van Oosten overhandigt dinsdag aan gedeputeerde Floor Vermeulen een gedicht over Nissewaard, dat er plekke voorgelezen wordt door de stadsdichter Kevin Mack. Daarnaast wordt het provinciebestuur uitgenodigd voor een werkbezoek aan Nissewaard.

De provincie is een belangrijke stakeholder en onmisbare samenwerkingspartner voor de gemeente. De ambities en belangen van Nissewaard zijn onder de aandacht gebracht bij de informateurs van de coalitievorming om de samenwerking met de provincie te verstevigen, leidend tot concrete afspraken over verschillende onderwerpen.

De nieuwe coalitie gaat met partners en inwoners voor een optimale bereikbaarheid, schone energie voor iedereen en versterking van natuur steden en dorpen. Ook nemen zij een duidelijke rol in bij andere grote, bovenregionale opgaven zoals het versnellen van de woningbouwopgave en voldoende ruimte voor ontspanning. Een analyse en de betekenis van het akkoord voor Nissewaard en Voorne-Putten worden nu uitgevoerd.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
DELEN