Burgemeesters in heel Nederland ontbijten deze week met basisschoolleerlingen tijdens de 16e editie van het Nationaal Schoolontbijt.

In Zuid-Holland ontvangen de burgemeesters van 45 gemeenten schoolkinderen uit de buurt voor een gezamenlijk ontbijt op het stadhuis. Samen met Brabant is Zuid-Holland daarmee koploper met de meeste deelnemende gemeenten. Veel van de burgemeesters betalen symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan de stichting Kinderpostzegels, dit jaar het goede doel van het Nationaal Schoolontbijt.

Op Voorne-Putten doen de burgemeesters van Nissewaard, Hellevoetsluis en Westvoorne mee aan het zogeheten Burgemeestersontbijtje. Burgemeester Junius van de gemeente Hellevoetsluis ontvangt woensdag 7 november leerlingen van Het Palet voor een ontbijt. Een dag later ontbijten waarnemend burgemeester Veldhuijzen van de gemeente Nissewaard en burgemeester De Jong van de gemeente Westvoorne met basisschoolleerlingen. Zij doen dit met leerlingen van respectievelijk De Aanwas en de Gelinckschool.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN