Burgemeester Peter de Jong van de gemeente Westvoorne heeft donderdag 11 april een woning in Rockanje gesloten. Het gaat om een woning aan de Dwarsweg.

De woning in Rockanje moet voor een periode van drie maanden gesloten blijven. De woning is verzegeld en in deze periode mag niemand de woning betreden. De burgemeester is tot sluiting overgegaan nadat op 14 maart er een hennepkwekerij werd ontdekt in de woning. De hennepkwekerij is die dag direct ontmanteld en vernietigd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Vandaag is op last van de burgemeester een woning aan de Dwarsweg te #rockanje gesloten voor een periode van 3 maanden. Op donderdag 14 maart 2019 is daar in samenwerking met de #Politie en #Stedin een hennepkwekerij ontdekt en ontruimd. Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij: – Aanwezigheid van hennepgeur. – Onveilige situaties door illegale aanpassingen in de meterkast of elektriciteitsaansluiting. – Constant zoemend of ronkend geluid. – Beslagen/afgeplakte ramen of gordijnen die nooit opengaan.

Een bericht gedeeld door Handhaving Westvoorne (@handhavingwestvoorne) op

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN