Foto: Google Streetview

Boodschappencentrum Heenvliet verhuist van de Toldam naar de Gouwershoek in Heenvliet. Hiervoor hebben burgemeester Mirjam Salet en de heer Ad Bevaart vrijdag 13 juli een overeenkomst getekend. De ondertekening vond plaats op de middenstip van het trainingsveld aan de Gouwershoek in Heenvliet.

De eigenaren van het boodschappencentrum (Bevaart), de fietsenwinkel (Leensvaart) en het Medisch Centrum Heenvliet hebben eerder te kennen gegeven, zich graag te willen vestigen op de vrijkomende locaties tussen de Gouwershoeck en De Groene Kruisweg in Heenvliet. Deze locatie komt vrij vanwege de verplaatsing van de voetbalvelden langs De Groene Kruisweg naar de Toldijk tussen Geervliet en Heenvliet.

De gemeente heeft de gewenste ontwikkelingen aan de Gouwershoeck de afgelopen tijd verder uitgewerkt. Over de verplaatsing van het boodschappencentrum van Bevaart aan de Toldam naar de locatie Gouwershoeck is inmiddels een definitief besluit genomen. Dit geldt ook voor de locatie aan de Toldijk-Zuid voor de vestiging van het voetbalcomplex. Op korte termijn zullen er ook besluiten worden genomen over de verplaatsing van het Medisch Centrum Heenvliet en de fietsenwinkel van Leensvaart. Daarmee zou de ontwikkeling van deze locatie voltooid zijn.

Donderdag 5 juli heeft de gemeente een inloopavond georganiseerd voor omwonenden. Daar waren impressietekeningen te zien van de toekomstige inrichting en bebouwing van het perceel tussen de Gouwershoeck en De Groene Kruisweg. Bovendien konden inwoners daar aanvullende informatie krijgen over de inrichting, het groen, de bebouwing en de verkeersbewegingen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN