Foto: Google Streetview

Beleef Brielle is op zoek naar een foto voor de Beleef Brielle-Ansichtkaart. Deze zomer zal de kaart in de winkels komen te liggen. Mensen kunnen tot 24 juni een foto insturen. Alleen mensen die geen professionele fotograaf zijn kunnen deelnemen aan de wedstrijd.

Voor de website van facebookpagina van Beleef Brielle wordt er altijd gezocht naar mooie foto’s. De mooiste foto die binnenkomt, zal worden afgedrukt op een ansichtkaart. De maker van de mooiste foto kan gaan genieten van een ‘High Beer’ voor twee personen in ’t Kont van het Paard. Je proeft verschillende bieren, waaronder vers gebotteld bier van het Briels Bierbrouwersgilde en kan kiezen uit lekkers om erbij te eten. ’t Kont van het Paard is gevestigd in één van de oudste panden van Brielle, terug te herleiden naar de Middeleeuwen, toen hier nog de paardenstallen van Jacoba van Beieren stonden.

Deelnemers mogen maximaal twee foto’s insturen. De foto moet liggend zijn en minimaal 1 MB groot. De foto’s die ingestuurd worden, wil Beleef Brielle rechtenvrij kunnen gebruiken voor de promotie van Brielle. De foto kan, met in de e-mail de vermelding van je naam en telefoonnummer, worden gemaild naar info@beleefbrielle.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN