Zaterdag 12 mei rijdt de Zuid-Hollandse Eilanden Tour door de regio. De start en finish van de tocht zijn op de Marrewijklaan in Spijkenisse. De route is ruim 150 kilometer lang en gaat vanuit Spijkenisse naar Hekelingen, Hellevoetsluis en Goerree-Overflakkee.

Om 09.00 uur start de toertocht, de klassieker begint om 12.30 uur. Beide ritten volgen dezelfde route. Vanwege de toertocht zijn diverse straten en wegen tijdelijk afgesloten. Het gebied op en tussen de Marrewijklaan, Breestraat, Groene Kruisstraat en Vredehofstraat in Spijkenisse is zaterdag van 07.00 tot 18.00 uur afgesloten voor het verkeer.

Naast de start en finish van Zuid-Hollandse Eilanden Tour, zijn er ook diverse andere wedstrijden in het centrum van Spijkenisse. In de morgen start om 10.30 uur een wedstrijd voor nieuwelingenmeisjes en juniordames over 40 respectievelijk 50 km. De wedstrijd voor ID Renners, renners en rensters met een verstandelijke beperking, start om 12.45 uur. De nieuwelingen starten om 13.45 uur en rijden een wedstrijd van 50 km.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN