Dit jaar wordt op zaterdag 3 en 10 november voor alweer de zesde keer de Duurzame Huizen Route gehouden. In heel Nederland delen honderden huiseigenaren hun duurzame verhaal met anderen. Iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen kan een bezoek brengen aan één van de opengestelde woningen.

De Duurzame Huizen Route biedt een unieke kans om op een ongedwongen manier kennis uit de eerste hand op te doen. Door de huizenroute krijgen bezoekers op een objectieve manier eerlijke informatie. Dit levert vaak nieuwe bruikbare inzichten op om zelf mee aan de slag te gaan. Ervaringen van anderen zorgen voor een betere visie en een goed doordacht stappenplan. Niet alleen de succesverhalen worden verteld, ook wat beter of anders had gekund komt aan bod. Voor een bezoek aan een woning moeten bezoekers zich inschrijven bij de woning van hun keuze op duurzamehuizenroute.nl. In 2017 waren veel woningen volgeboekt.

Tijdens de duurzame huizenroute op 3 en 10 november staat ook WoonWijzerWagen in de buurt. De WoonWijzerWagen is een mobiele showroom, waarin verschillende duurzame concepten en producten staan opgesteld. In de WoonWijzerWagen is een adviseur aanwezig, die uw vragen kan beantwoorden. Op 3 november staat de WoonWijzerWagen van 10.00 uur tot 13.00 uur op de parkeerplaats bij winkelcentrum de Struytsche hoeck in Hellevoetsluis, en van 14.00 uur tot 17.00 uur op het plein aan de Uitstraat in Spijkenisse. Op 10 november staat de WoonWijzerWagen van 10.00 uur tot 13.00 uur op het dorpscentrum bij de Plus in Rockanje en van 14.00 uur tot 17.00 uur bij het Dijckhuis in Vierpolders.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN