Foto: Gemeente Westvoorne

Op 25 september hebben de burgemeester en wethouders van Westvoorne het collegeprogramma 2018-2022 vastgesteld. Dit programma heeft de titel ‘De toekomst in het vizier’ gekregen. De gemeente organiseert meerdere bijeenkomsten om de politieke speerpunten toe te lichten.

Er worden bijeenkomsten gehouden in De Man in Oostvoorne, Vers van Voorne in Tinte en de Stuifakkers in Rockanje. “Wilt u weten wat de politieke speerpunten van dit programma zijn? Hoe het college participatie inzet om beleid voor de kernen Rockanje, Oostvoorne en Tinte te vormen? Hoe zij aan de slag gaat met regionaal beleid op Voorne in afstemming met de andere gemeenten? En welke relatie het programma heeft met de begroting die binnenkort wordt behandeld? Kom dan naar een bijeenkomst bij u in de buurt.”, zo schrijft de gemeente.

Op 15, 17 en 18 oktober zijn er bijeenkomsten in respectievelijk Oostvoorne, Tinte en Rockanje. In de namiddag is er van 16.00 tot 17.30 uur een bijeenkomst voor ondernemers en maatschappelijke organisaties en in de avond van 19.00 tot 20.30 uur voor inwoners van Westvoorne. De bijeenkomsten beginnen met een plenair gedeelte. Daarna is genoeg gelegenheid om kennis te maken met de collegeleden en gesprekken aan te gaan over de speerpunten uit het collegeprogramma en de begroting.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN