Op zaterdag 15 december staat de Swan Market in kerstsfeer op de Markt in Spijkenisse. De weekmarkt wordt die ene dag verplaatst naar het parkeerterrein aan de Breestraat, bij de Marrewijkflat. Dit is de oude plek van de weekmarkt. De Swan Market stond eerder dit jaar ook al in Spijkenisse. Het was toen zo’n groot succes dat de organisator besloot om rond de kerst de Swan Market weer in Spijkenisse te houden.

Swan Market is een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dit uit zich in een lifestyle markt waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shop-plezier wordt men verwend met eten en drinken, aangeboden door authentieke foodtrucks, en live muziek van artiesten. Verder is er ook genoeg leuks te doen voor de kleine Swanners.

De editie in december is helemaal in kerstsfeer met glühwein en warme chocomel, kerstworkshoptafels, kerstbomen en vermaak voor de kleintjes in kerstsfeer. De Swan Market is begonnen in Rotterdam, maar inmiddels uitgebreid naar Den Haag, Tilburg, Utrecht en Antwerpen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN