Er staan twaalf acts op het podium tijdens het nieuwe festival Vestingpop in Hellevoetsluis. Op 4 augustus wordt op het Zuidfront een festival georganiseerd. Op het festival kan genoten worden van muziek, kunst en theater. Vestingpop is een alternatief voor Wallenpop, dat vanaf dit jaar niet meer doorgaat. De gemeente Hellevoetsluis subsidieert het initiatief met 20.000 euro.

Het zag er even naar uit, dat er na bijna 40 jaar een einde zou komen aan de traditie van een gratis muziekevenement in Hellevoetsluis. De organisatie van Wallenpop besloot te stoppen wegens te grote financiële risico’s en organisatorische verantwoordelijkheid. Het had niets te maken met het succes van het evenement. De organisatie had een goede neus voor bands uit de regio maar ook voor bands die aan de vooravond stonden van doorbreken.

Op de twee podia van Vestingpop staan 4 augustus in totaal twaalf acts, waaronder Haevn, Funkanizers, Duncan Laurence, Bomfield en de Handsome Poets. Kijk voor meer informatie en de complete line-up op de Facebookpagina van Vestingpop.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN