Foto: Google Earth

Succesvol ondernemen vergt een goede voorbereiding. Helaas is de uitval onder starters en jonge bedrijven hoog. Onvoldoende voorbereiding ligt hieraan vaak ten grondslag. Om deze reden organiseert Startersdagen.com, op initiatief van de Rabobank Voorne-Putten / Interpolis en de gemeenten Westvoorne, Hellevoetsluis, Brielle en Nissewaard, een kennisevenement speciaal voor pre-starters en startup / scale-up ondernemers. De startersdag vindt plaats op 21 juni in de Sint-Catharijnekerk in Brielle.

De avond is bedoeld om ondernemers verder op weg te helpen, goed voor te bereiden op het ondernemerschap of te ondersteunen in hun verdere groei. Tijdens het evenement staan ruim 30 kennispartners klaar voor het delen van informatie, kennis en inspiratie. Er is informatie te vinden over onderwerpen als het ondernemersplan, fiscaliteit, financieringen, rechtsvormen, risicodekking en marketing & communicatie. Daarnaast speelt het netwerken, verbindingen leggen en ervaringen delen een belangrijke rol tijdens deze avond.

De startersdag is kosteloos te bezoeken en is bedoeld voor oriƫnterende starters, net begonnen ondernemers en ondernemers van bedrijven die toe zijn aan de volgende stap en fase met hun onderneming. De avond bestaat een kennismarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende presentaties, seminars en workshops. Aanmelden is mogelijk via www.startersdagen.com/voorneputten2018. Hier kan tevens een keuze worden gemaakt in seminars en workshops.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN