Op de Moederdag Fair in Oudenhoorn staan zaterdag 12 mei ruim vijftig stands een breed aanbod van producten. Er staan stands met onder andere kleding, modeaccessoires, babykleding, bloemen en planten, boeken, Tupperware, homedecor artikelen en nog veel meer. De fair start om 09.30 uur.

Deze tweede editie van de Moederdag fair vervangt de jaarlijkse Rommelmarkt die na veertig jaar toe was aan vernieuwing. Op de fair zal een aantal kramen door de wekelijkse rommelmarkt worden gevuld met antiek en boeken. Ook de vertrouwde peperkoek, oliebollen en poffertjes zijn weer verkrijgbaar. Ook zijn er rad van avontuur en een loterij. Bij de loterij wordt een half varken verloot.

Voor kinderen zijn er ook activiteiten. Er is een springkussen en ook de brandweer is aanwezig. In de grote tent op het kerkplein is ruimte voor een gezellig samenzijn onder genot van koffie, thee en andere dranken. De opbrengst van de dag, vanuit kraamverhuur, consumpties in de tent en van de loterij en het rad van avontuur komt ten goede van het onderhoud van de kerk. Dankzij de rommelmarkten heeft dit beeldbepalende gebouw in Oudenhoorn al diverse restauraties aan het dak, de gevel en ramen kunnen financieren, en nu wordt er gespaard voor plannen om het interieur te moderniseren.

De Moederdag Fair is zaterdag 12 mei van 09.30 tot ongeveer 15.00 uur op de Ring van Oudenhoorn.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN