Spijkenisse Zuidwest organiseert donderdag 13 september van 18.00 tot 21.00 uur een netwerkavond voor de bewoners van de wijken Akkers, Vriesland en Vogelenzang in Wijkcentrum de Kreek, Kreek 123 in Spijkenisse.

Afgelopen jaren zijn meerdere netwerkbijeenkomsten voor de bewoners georganiseerd. Net zoals de vorige keer krijgt deze netwerkavond een andere insteek. Voorheen lag de focus op het informeren van bewoners over de laatste ontwikkelingen en projecten in Zuidwest, maar op 13 september zijn het de bewoners die aan het woord zijn. Daarnaast wordt vanaf 19.30 uur uitleg gegeven over het Omgekeerd Inzamelen, omdat bij de vorige netwerkavond door de bewoners is aangegeven dat hier behoefte aan is.

Op de netwerkavond worden bewoners die in de wijk wonen en/of actief zijn met elkaar verbonden. De organisatie geeft graag het woord aan de bewoners en zij luisteren wat besproken wordt. Bewoners krijgen de mogelijkheid om iets te vertellen over een initiatief of idee waar zij mee bezig zijn. Ze kunnen vertellen wat er op de planning staat en of ze nog hulp kunnen gebruiken bij de uitvoering hiervan. Andere bewoners krijgen dan de gelegenheid om hier een helpende hand toe te reiken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN