Spijkenisse Zuidwest organiseert dinsdag 12 juni van 18.00 tot 20.00 uur een netwerkavond voor de bewoners van de wijken Akkers, Vriesland en Vogelenzang in Wijkcentrum de Kreek, Kreek 123 te Spijkenisse.

Afgelopen jaren zijn meerdere netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Deze keer krijgt de netwerkavond een andere insteek. Voorheen lag de focus op het informeren van bewoners over de laatste ontwikkelingen en projecten in Zuidwest. Deze keer zijn de rollen omgedraaid en ligt de focus op de bewoners die aan het woord zijn. De netwerkavond staat in het teken van het verbinden van bewoners met elkaar.

Op de netwerkavond worden bewoners die in de bovengenoemde wijken wonen en/of actief zijn met elkaar verbonden. De organisatie geeft graag het woord aan de bewoners en zij luisteren wat besproken wordt. Bewoners krijgen de mogelijkheid om iets te vertellen over een initiatief of idee waar zij mee bezig zijn. Ze kunnen vertellen wat er op de planning staat en of ze nog hulp kunnen gebruiken bij de uitvoering hiervan. Anderen bewoners krijgen dan de gelegenheid om hier een helpende hand toe te reiken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN