Foto: Google Earth

Natuurmonumenten organiseert zondag 12 augustus een wandeling door Voornes Duin. Het kunstlandschap heeft bos, strand en valleien. Onder leiding van een gids gaat de groep wandelaars het natuurgebied in.

“Lange tijd waren onze kustduinen een bijzonder levend landschap. Heel gevarieerd en uitzonderlijk rijk aan planten en dieren. De laatste eeuw is het landschap erg veranderd en die bijzondere planten en dieren kregen het moeilijk. Ook in Voornes Duin. Al meer dan 10 jaar werkt Natuurmonumenten aan het herstel. Waarom we dit doen en hoe we dit doen, dat hoor je van de gids. We gaan het resultaat zien en beleven tijdens deze mooie wandeling! We vertrekken om 10:00 uur en zijn rond 12:00 uur terug. Trek goede wandelschoenen aan en neem de verrekijker mee!”, zo schrijft Natuurmonumenten.

De tocht vertrekt om 10.00 uur vanaf parkeerplaats Waterbos aan de Duinen 7 in Rockanje. De tocht komt hier ongeveer twee uur later weer terug. Kijk voor kosten en aanmelden op de website van Natuurmonumenten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN