De gemeente Hellevoetsluis werkt samen met (inter)nationale en lokale partners aan het verduurzamen van de havens. Sailspecials en Sail&Solar zijn een samenwerking aangegaan waarin ze zonnepanelen door collectieve inkoop voordelig aan kunnen bieden aan de booteigenaren van Hellevoetsluis.

Het gaat om de panelen van het merk SUNBEAMsystem. Op 16 april zal de leverancier tijdens een bijeenkomst de techniek toelichten en kunnen geïnteresseerden zich inschrijven om mee te doen met de collectieve inkoopactie. Hoe meer booteigenaren meedoen, hoe voordeliger ze de panelen kunnen aanbieden.

De bijeenkomst vindt dinsdag 16 april plaats van 19.00 tot 22.00 uur in Droogdok Jan Blanken. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 april via collectieveinkoop@hellevoetsluis.nl. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er meerdere sessies georganiseerd.

Het project Ports Energy and Carbon Savings (PECS) / Duurzaamheidsimpuls havengebied Hellevoetsluis wordt gefinancierd door het Interreg Twee Zeeën Programma 2014 – 2020 van de Europese Unie en door de provincie Zuid-Holland via de landschapstafel Voorne-Putten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN