Foto: Politie

Op 16 augustus vindt tussen 9.00 en 14.00 uur het Sport & Safety Evenement plaats bij MFC De Meander in Oostvoorne. Samen met een aantal enthousiaste organisaties en bedrijven organiseert de gemeente deze sportieve en leerzame dag voor kinderen vanaf 6 jaar.

Tijdens de dag zijn er veel activiteiten. Kinderen kunnen in de sporthal op een springkussen, kunnen zich laten schminken, maar ook onder andere een brandweerparcours volgen of in het zwembad op een speeleiland spelen. Op het parkeerterrein bij MFC De Meander is er ook van alles te beleven. Hier staan onder andere de dierenambulance, politie en brandweer. Kinderen krijgen de kans om een rondrit te maken met een brandweerwagen en om zelf een frituurbrand te blussen.

Kaarten voor dit evenement zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij de kassa van de Meander, Vlinderslag 3 in Oostvoorne. Een kaartje kost 6 euro per kind. Bij inschrijvingen voor 16 augustus, via de balie bij de Meander, kost een kaartje 5 euro. Tot 14.00 uur zijn er activiteiten in de sporthal en op het parkeerterrein. De activiteiten in het zwembad zelf stoppen om 12.00 uur.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN