Foto: Futureland

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van Maasvlakte 2 organiseert FutureLand zondag 7 oktober een fietstour langs vijf hotspots in het nieuwste havengebied van Rotterdam. Onder begeleiding van een deskundige voorlichter maak je met je eigen fiets een tour van 30 km langs bedrijven, duinen en de kustlijn.

Onderweg vertelt voorlichter Walter Langendoen onder meer over de imposante containerterminals, baggerdepot de Slufter, het onlangs opgespoten terrein voor offshore activiteiten en de nieuwe radartoren in aanbouw. De tocht vertrekt zondag om 12.00 uur bij FutureLand, ongeveer drie uur later zal de tocht hier terugkeren.

Kosten voor de fietstocht, inclusief een flesje water, zijn 12,50 euro per persoon. Deelnemers moeten hun eigen fiets meenemen. Bij slecht weer of onvoldoende aanmeldingen vindt deze fietstour geen doorgang. In dat geval word je uiterlijk 24 uur van te voren ge├»nformeerd. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Futureland” rel=”noopener” target=”_blank”>op de website van Futureland.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie
DELEN