In het Centrum voor de Kunsten, aan de Nieuwstraat 83 in Spijkenisse, worden binnenkort workshops Combikunst gegeven. Combikunst is uniek: een workshop waarin je samen een groot en mooi schilderij met acrylverf maakt.

Volg de workshop bijvoorbeeld als duo moeder/dochter, opa/kleindochter, oma/kleinzoon of vriendin/vriendin. Elke combinatie kan, zolang minimaal één volwassene meedoet. Samen een kunstwerk maken schept een band en is een geweldige herinnering. Ervaring is helemaal niet nodig. Iedereen kan meedoen.

Omdat de workshop ieder jaar heel populair is, wordt deze twee keer gehouden. Je kunt de workshop komen doen op zaterdag 17 maart of op zaterdag 31 maart van 13.00-15.30 uur. De prijs is 49 euro voor twee personen. In het bedrag is de BTW voor één persoon boven 21 jaar inbegrepen. Ook is dat inclusief materialen en iets te drinken. De begeleiding van de workshop is in handen van docente Erica Muizer.

Schrijf je in via www.cvdks.nl/combikunst1 (17 maart) of www.cvdks.nl/combikunst2 (31 maart). Eerst wat info vragen? Bel 0181-652250 of stel je vraag via facebook.com/cvdkspijkenisse.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
DELEN